Wil je meedenken met collega’s over de problemen waar ons vak momenteel voor staat? De VVOJ maakt het mogelijk. Sinds 1 april kunnen leden die inloggen op de VVOJ-website op verschillende artikelen reageren. Reacties zijn uitsluitend zichtbaar voor leden. Omdat het forum een discreet en besloten karakter heeft, kunnen journalisten dus ook schrijven over, bijvoorbeeld, obstakels waar ze tijdens hun werk tegenaan lopen.

Niet alle artikelen op de website staan open voor debat, eenvoudigweg omdat niet alle berichten zich hiervoor lenen. Wanneer je wel kunt mee discussiëren, kun je dat zien aan de tekst ‘Reageer’ onder het desbetreffende artikel, naast de publicatiedatum. Daar staat bovendien hoeveel reacties er eerder zijn achtergelaten op dat specifieke artikel/column.

We nodigen ook jou uit om je reactie achter te laten. Hieronder vind je de links naar, in omgekeerd chronologische volgorde, de eerste artikelen en columns waarop leden kunnen reageren.

De redactie

Artikelen waarop je kunt reageren:
‘Nieuws is niet gratis’, 26 april 2011
Hoe behoud je talent voor de media?, 22 april 2011
Debat M .J. Brusseprijs, 19 april 2011
Rozendaals Rubriek, aflevering 2, 15 april 2011
Het kleinste verhaal heeft een enorme impact, 8 april 2011
Dove en blinde regering valt WOB aan, 4 april 2011
Rozendaals Rubriek, aflevering 1, 1 april 2011