Kenniscentrum, VVOJ Jongeren

Studie Marleen Teugels en Conny Vercaigne

Download hier het artikel Hoe mediabedrijven talent kunnen aantrekken en vooral behouden, van Marleen Teugels en Conny Vercaigne, Arteveldehogeschool, Gent

Download hier de mini-gids Deadlines zonder valkuilen. Tien uitdagingen voor journalisten, eveneens van Marleen Teugels en Conny Vercaigne, Arteveldehogeschool, Gent

Gerelateerde artikelen

Corona of geen corona, de VVOJ heeft er een enthousiaste werkgroep bij: de jongeren. Ze waren al druk bezig met een eigen jongerenconferentie op poten te zetten, maar die is voorlopig uitgesteld. Binnen de vereniging zullen ze zich bekommeren om studenten en starters en meedenken over wat ze willen zien op de jaarlijkse conferentie.
Café Willem Slok (Utrecht) zit op maandagavond 5 maart stampvol. Voor zo’n 35 jonge collega’s vertellen Liza van Lonkhuyzen (NRC) en Danël Verlaan (RTL Nieuws) hoe je met techjournalistiek verder kunt gaan dan de nieuwste iPhone recenseren en écht nieuwe gegevens kunt opgraven.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk