Jaarboek

Ze zijn nog altijd zo lief, mijnheer

VVOJ Jaarboek 2010

In België was de strijd tegen de vrouwenhandel 20 jaar geleden al een prioriteit. Daartoe werkt de politie samen met de collega’s in Bulgarije, dat tegenwoordig het gros van de Brusselse prostituees en pooiers levert. Maar gewonnen is die strijd is nog lang niet. *Panorama – Canvas | 3 januari 2010

Door Dirk Leestmans en Mark De Visscher

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk