Jaarboek

Op straat te koop: potten en pannen

VVOJ Jaarboek 2010
Zoals zo vaak begint het met een oproep van een luisteraar. Van een Nederlandse straatventer die ‘toevallig’ aan zijn deur stond heeft hij een fantastisch aanbod gekregen: potten en pannen tegen een spotprijsje. Hoe betrouwbaar is die deal? De radioredactie van Peeters&Pichal vermoedt dat de zaak een geurtje heeft en gaat op onderzoek uit. Verslag van een reeks radiouitzendingen en verhalen op de website van radio 1. *Peeters&Pichal | 18 mei-17 juni 2009

Door Jan Vanlangendonck

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk