Jaarboek

Hoe gul is mijn gemeente?

VVOJ Jaarboek 2010
Gezamenlijk geven de Nederlandse gemeenten 300 miljoen euro minder uit aan schoolgebouwen dan ze daarvoor krijgen. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bekeek het Onderwijsblad de uitgaven voor onderwijshuisvesting. Conclusie: gemeenten worden steeds gieriger. *Onderwijsblad | 30 januari 2010

Door Lisette Douma, Arno Kersten, Gaby van der Mee en Robert Sikkes

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk