Jaarboek

Het Rapport van uw Burgemeester

VVOJ Jaarboek 2010
Het Nieuwsblad nam alle Vlaamse burgemeesters onder de loep en
stelde voor iedere gemeente een exclusief rapport op. Hieronder het
inleidende artikel plus het rapport van één burgemeester en commentaar
van een politicoloog. *Het Nieuwsblad/De Gentenaar | 1 december 2009

Door Johan Vercammen, Jonas Truwant, Michaël Temmerman, Patrick Saliën en
Liesbeth Van Impe e.a.

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk