Jaarboek

Geduld, tact en timing

VVOJ Jaarboek 2010
Marco Kroon, drager van de Militaire Willemsorde, wordt verdacht van onder meer cocaïnegebruik. Zijn gangen worden al sinds oktober gevolgd, zo ontdekte het Brabants Dagblad. Zijn Bossche café Vinny’s is gisteren gesloten. *Brabants Dagblad | zaterdag 30 januari 2010

Door Marc Brink en Henk Mees

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk