Jaarboek

Dossier Verloren kinderen

VVOJ Jaarboek 2010
In de vierdelige reeks ‘Verloren kinderen’ beschrijven Saskia Van Nieuwenhove en Raf Liekens de schrijnende toestanden bij de Belgische Bijzondere Jeugdzorg. ‘Een dossier waar je hart van bloedt.’ Een beknopte versie van het eerste artikel. *P-Magazine | maart-april 2010

Door Saskia Van Nieuwenhove en Raf Liekens

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk