Jaarboek

De Slag om Brussel

VVOJ Jaarboek 2010
De Slag om Brussel is een televisieserie van acht uitzendingen. Het is de tweede serie onder deze titel. Deze serie kijkt naar de regels en de soms uiteenlopende wijze waarop de verschillende EU-landen die regels interpreteren en toepassen. *De Slag Om Brussel, VPRO | 19 april t/m 7 juni 2010

Door Teun van de Keuken en Roland Duong

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk