Jaarboek

Bloedantiek

VVOJ Jaarboek 2010
België is een ideale plek voor wie geroofd antiek wil verhandelen. En vooral stukken uit Afghanistan zijn erg in trek. Het VRT-programma Panorama reisde van de Brusselse Zavel naar het land in oorlog en hertraceerde het hele smokkeltraject. *VRT Panorama | 6 september 2009

Door Peter Brems en Wim Van den Eynde

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk