Jaarboek

Kill Mickey

VVOJ Jaarboek 2005

cover2005Samen de wereld veroveren. Dat was het plan toen World Online-oprichter Nina Brink de Amerikaan Michael Schulhof verleidde president-commissaris van haar internetbedrijf te worden. Maar het dreamteam spatte al na korte tijd uit elkaar. Wat ging er mis? “Schulhof moest kost wat kost van het toneel verdwijnen.” Over seks, sjaaltjes en spindoctors. *Quote, februari 2005

Door Eric Smit

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk