Jaarboek

Ik wil mijn fiets kwijt!

VVOJ Jaarboek 2005

cover2005Reizigers die hun fiets kwijt willen bij het Centraal Station stuiten voortdurend op een parkeerprobleem. Elk kwartaal houdt de gemeente er grote schoonmaak om het groeiende aantal gestalde fietsen binnen de perken te houden. De Nijmeegse Stadskrant zag het gebrek aan succes en legt met een klein onderzoek de vinger op de zere plek. *Nijmeegse Stadskrant, december 2004

Door Martijn Goudbeek

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk