Jaarboek

From Brussels with love

VVOJ Jaarboek 2005

cover2005“Ze weten alles over mij: wie ik ben,wat ik doe, waar ik woon, wie mijn vrienden zijn, ze kennen mijn hobby’s en mijn levensstijl. De KGB volgt de Wit-Russische politieke oppositie in België op de voet. Wanneer we naar de oppositie in Wit-Rusland bellen, sluiten we het gesprek soms af met ‘Dag KGB’.” *Maandblad MO, april 2005

Door Kristof Clerix

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk