Jaarboek

Bij nader inzien

VVOJ Jaarboek 2005

cover2005Het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg verwijst in hoger beroep uitspraken van het ene regionale college vaker naar de prullenmand dan die van het andere. Dat is de opvallende uitkomst van eigen onderzoek van Medisch Contact.Wij gingen op zoek naar het waarom. *Medisch Contact, 1 april 2005

Door Mensje Melchior en Evert Pronk

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk