Kenniscentrum, Nieuws

Bloemlezing Afrikaanse onderzoeksjournalistiek

‘We need investigative reporting that questions society in all its aspects on a continuous basis’, bepleitte Gerard Guedegbe tijdens de Pan-African Investigative Journalism Summit 2008 in Johannesburg. Zijn voordracht is inmiddels gebundeld met een bloemlezing van Afrikaanse onderzoeksjournalistiek in een fraai pdf-boekje, voorzien van commentaar door de journalisten. Te downloaden vanaf de website van het Forum for African Investigative Reporters (FAIR).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk