Jaarboek

Kosten Koninklijk Huis

VVOJ Jaarboek 2008

Het debat rond de financiën met betrekking tot het koningshuis kwam aan het rollen nadat RTL Nieuws verslag had gedaan van torenhoge kosten voor het jacht De Groene Draeck en de vele vliegreizen van de koninklijke familie. Samenvatting van de belangrijkste punten uit de uitzendingen. *RTL Nieuws, september ’07 – juni ’08

Door Roel Geeraedts, Pieter Klein en Kees Berghuis

Download het artikel in pdf.
Lees ook het interview met Roel Geeraedts in de serie Dossier Onderzoek.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk