Jaarboek

Het Grote Fietspadenrapport

VVOJ Jaarboek 2008

‘Waar ligt het slechtste fietspad in uw gemeente? Zeg het ons!’ Duizenden lezers reageerden op deze oproep van Het Nieuwsblad. De actie resulteerde in Het Grote Fietspadenrapport. Van klein gemeentebestuur tot het grote Brussel: overal in Vlaanderen klonk de roep om meer en betere fietspaden. *Het Nieuwsblad, april 2008

Door Guy Fransen e.a.

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk