Jaarboek, Kenniscentrum

Vastgoedfraude

VVOJ Jaarboek 2008

Banken, bedrijven, bestuurders, accountants, makelaars en managers zijn slachtoffers en verdachten in een omvangrijk onderzoek van de FIOD-ECD naar vastgoedfraude. Samenvatting van een serie van 68 artikelen uit Het Financieele Dagblad. *Het Financieele Dagblad, november ’07 – maart ’08

Door Vasco van der Boon en Gerben van der Marel

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk