Jaarboek, Kenniscentrum

Pax Electrabel

VVOJ Jaarboek 2008

Wie in België elektriciteit zegt, zegt Electrabel. De Suez-dochter is een mastodont, goed voor negentig procent van de totale elektriciteitsproductie. In Pax Electrabel onthullen Wim Van den Eynde en Jan Puype dat de miljardenonderneming stukken minder groen is dan ze consumenten laat geloven. *Panorama (VRT/Canvas), 3 juni 2007

Door Wim Van den Eynde en Jan Puype

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk