Jaarboek, Kenniscentrum

Een sint-bernard geeft 135 dagen licht

VVOJ Jaarboek 2008

Groene stroom, onder meer opgewekt door overleden huisdieren, verlicht vele Amsterdamse huiskamers. Deze duurzame energie op pootjes legt een hele weg af, van de dierenambulance tot de elektriciteitscentrale. *Het Parool, 31 mei 2007

Door Liset van Ravenzwaaij en Steven Vandenbergh

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk