Jaarboek, Kenniscentrum

De verkoop van een oorlog

VVOJ Jaarboek 2008

Marije Meerman, William de Bruijn en Barbara Coolen van Tegenlicht (VPRO) laten in ‘De verkoop van een Oorlog’ op onthutsende wijze zien, niet zozeer dat maar vooral hoe de Coalition of de Willing in de oorlog met Irak tot stand kwam. *VPRO Tegenlicht, 17 maart 2008

Door Marije Meerman, William de Bruijn en Barbara Coolen

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk