Beurzen, Evenementen

Beurzen voor Wereldconferentie Investigative Journalism Hamburg

800px-Hamburg_Jungfernstieg_(1890-1900)

De Global Investigative Journalism Conference is ‘s werelds grootste internationale bijeenkomst van onderzoeksjournalisten en vindt plaats van 26 tot 29 september in Hamburg. Met: praktische vaardigheden, technologie en trainingen. De onderwerpen variëren van grensoverschrijdende samenwerking en datajournalistiek tot geavanceerde gegevensanalyse en keynote presentaties van wereldklasse.

In samenwerking met Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten stelt de VVOJ een tiental beurzen van max 500 euro ter beschikking voor leden. Het gaat hierbij om toegang (250 euro) en een bijdrage in de reis- en verblijfkosten (max. 250).

Voorwaarden: Je bent freelancer, VVOJ-lid & je bent onderzoeksjournalist of doet regelmatig journalistiek onderzoek.

Doen!

Mail voor 8 juli een korte motivatie voorzien van naam, contactgegevens, leeftijd & planning aantal dagen bezoek conferentie  (+ overnachtingen) naar bureau@vvoj.org

Meer informatie over het programma: https://gijc2019.org/

Gerelateerde artikelen

Zin om weer eens een paar dagen nieuwe tips & tricks te verzamelen? Ervaringen uit te wisselen met collega’s uit heel Europa? Inspiratie op te doen? En eind volgende week nog wat tijd over in je agenda? Schrijf je dan snel nog in voor EIJC19 & Dataharvest in Mechelen. Van vrijdag 17 tot 19 mei, natuurlijk voorafgegaan door de traditionele Hack Day op 16 mei.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk