Beurzen voor Wereldconferentie Investigative Journalism Hamburg

Beurzen

De Global Investigative Journalism Conference is ‘s werelds grootste internationale bijeenkomst van onderzoeksjournalisten en vindt plaats van 26 tot 29 september in Hamburg. Met: praktische vaardigheden, technologie en trainingen. De onderwerpen variëren van grensoverschrijdende samenwerking en datajournalistiek tot geavanceerde gegevensanalyse en keynote presentaties van wereldklasse.

In samenwerking met Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten stelt de VVOJ een tiental beurzen van max 500 euro ter beschikking voor leden. Het gaat hierbij om toegang (250 euro) en een bijdrage in de reis- en verblijfkosten (max. 250).

Voorwaarden: Je bent freelancer, VVOJ-lid & je bent onderzoeksjournalist of doet regelmatig journalistiek onderzoek.

Doen!

Mail voor 8 juli een korte motivatie voorzien van naam, contactgegevens, leeftijd & planning aantal dagen bezoek conferentie  (+ overnachtingen) naar bureau@vvoj.org

Meer informatie over het programma: https://gijc2019.org/