VVOJ Vereniging

Stel je kandidaat voor het VVOJ-bestuur

Candidate by Nick Youngson CC BY-SA 3.0 Alpha Stock Images

Wie komen het VVOJ-bestuur versterken? Er is plek voor drie tot vier nieuwe leden, de bestuursverkiezingen zijn in de eerste helft van april. Stel je nu kandidaat!

Drie zittende bestuursleden gaan op voor een nieuwe termijn en er zijn vacatures. Het bestuur zoekt met name een PENNINGMEESTER, de eerstverantwoordelijke voor de financiën van de VVOJ. Kandidaten hebben bij voorkeur ervaring met boekhouden en het financiële beheer van een (kleine) vereniging, maar dat is nu ook weer geen rocket science. Belangrijk is vooral affiniteit met financiële zaken, plus de bereidheid je handen uit de mouwen en je neus in de (groot)boeken te steken.

Verder heeft de VVOJ grote ONLINE PLANNEN, dus leden met kennis en vaardigheden op dat terrein zijn ook zeer welkom in het bestuur. Datzelfde geldt voor kandidaat-bestuursleden die zich willen verdiepen in en committeren aan REGIONALE activiteiten, SCHOLING, DE WOB en FONDSENWERVING.

Je kunt je kandidaat stellen als algemeen bestuurslid, maar ook specifiek als voorzitter, penningmeester, of secretaris. Meer informatie over de precieze spelregels staat in het huishoudelijk reglement.

Gezien zijn huidige samenstelling nodigt het bestuur met nadruk vrouwen en jongeren uit zich kandidaat te stellen.

Jezelf kandideren kan via onderstaand formulier, dat je kunt insturen tot en met vrijdag 22 maart. We publiceren dan maandag 25 maart profielen van de kandidaten.  In de eerste week van april krijgen alle leden een mail met een persoonlijke link naar een elektronisch stemformulier. De uitslag van de verkiezingen wordt bekendgemaakt in de week van 15 april.

[gravityform id=”55″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

 

Gerelateerde artikelen

De komst van de bijzonder hoogleraar Onderzoeksjournalistiek is een stap dichterbij gekomen met de openstelling van de vacature door de Vrije Universiteit Amsterdam. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 24 maart 2024 reageren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk