VVOJ Vereniging

Uitnodiging ledenbijeenkomst Brussel

 

 

Graag nodigen wij de Vlaamse leden van de VVOJ uit voor een bijeenkomst van de Vlaamse leden van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten op woensdag 13 juni bij Knack in Brussel. Een delegatie van het VVOJ-bestuur zal hier aanwezig zijn om de jaarrekening 2017, het conceptjaarverslag 2017 en de bijgestelde begroting 2018 toe te lichten. Ook wil het bestuur deze avond graag in gesprek met de leden over het gevoerde en te voeren beleid. Verder blikken we alvast vooruit op de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2018, op 9 en 10 november in Antwerpen.

Eerder ontving je bericht over de Algemene Ledenvergadering, die is voorzien op zondag 17 juni. Deze ALV zal plaatsvinden in Hilversum, bij het Instituut voor Beeld en Geluid. Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom.

Voorafgaand aan de vergadering is er een openbaar interview met Nick Davies, auteur van het spraakmakende boek Flat Earth News, dat tien jaar geleden werd gepubliceerd. Voor VVOJ-leden is de toegang tot dit evenement gratis. Ook stelt Beeld en Geluid gratis kaartjes beschikbaar voor de tentoonstelling Nieuws of Nonsens: #demediamindfuck in het museum van het instituut.

Het interview met Nick Davies begint om 14:00 uur, de ALV vangt aan om 15:45 uur. Na de ALV is er nog een borrel, tot uiterlijk 18:30 uur.

Al met al dus een interessant programma, maar wij kunnen ons voorstellen dat de reis naar Hilversum lang niet alle Vlaamse leden gelegen komt. Daarom nu deze extra gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Tijdens de ledenbijeenkomst kun je ook een stemvolmacht afgeven voor de ALV.

PRAKTISCHE INFORMATIE
WAT                   ledenbijeenkomst VVOJ
WAAR               Knack Magazine, Raketstraat 50, 1130 Brussel
WANNEER     woensdag 13 juni, van 19:00 tot 21:00 uur

RSVP
In verband met de catering vernemen wij graag of je deze bijeenkomst wilt bijwonen. Een simpele reply op deze e-mail volstaat.

Graag tot ziens op 13 juni!

Met hartelijke groet, namens het VVOJ-bestuur,

Annick Hus en Karel Degraeve

Gerelateerde artikelen

De komst van de bijzonder hoogleraar Onderzoeksjournalistiek is een stap dichterbij gekomen met de openstelling van de vacature door de Vrije Universiteit Amsterdam. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 24 maart 2024 reageren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk