Evenementen

Ledenkorting bij De Regio Vecht Terug

ILLUSTRATIE SVDJ

Heb je zaterdag tijdens #LROJ18 de smaak te pakken gekregen? Of kon je de jaarlijke VVOJ-trainingsdag voor lokale en regionale journalisten niet bijwonen? Kom dan woensdag naar Utrecht voor De Regio Vecht Terug. Een dag vol inspiratie en debat over regionale journalistiek met een VVOJ-track en korting voor VVOJ-leden.

Als het over regionale journalistiek gaat, is de toon vaak bezorgd. Maar in de regio gebeuren massa’s mooie dingen. Tijdens het congres De Regio Vecht Terug vieren we de successen, delen we geleerde lessen en kijken vooral met een frisse blik naar de toekomst. Van regionale onderzoeksjournalistiek tot innovatieve start-ups en veelbelovende samenwerkingen.

Tijdens deze dag wordt ook een grootschalig verkiezingsonderzoek naar de invloed van nieuws rondom de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd en aangeboden aan minister Arie Slob.

De Regio Vecht Terug is een initiatief van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en wordt georganiseerd in samenwerking met de VVOJ. Als lid van de VVOJ krijg je korting op jouw ticket. In plaats van €20 betaal je dan slechts €15, waarvoor je bovendien consumptiemunten krijgt die je gedurende de dag kan besteden.

Kijk voor het programma en het kopen van tickets op www.regiovechtterug.nl.

VVOJ-lid? Gebruik dan bij inschrijving de kortingscode @VVOJ-KRTNG.

DE REGIO VECHT TERUG | woensdag 25 april 2018 | Muntgebouw Utrecht | van 12:30 tot 17:00 uur

 

Gerelateerde artikelen

  In samenwerking met Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten stelt de VVOJ een tiental beurzen van max 500 euro ter beschikking voor leden. Het gaat hierbij om toegang (250 euro) en een bijdrage in de reis- en verblijfkosten (max. 250).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk