VVOJ Vereniging

Slimste journalisten zitten bij VVOJ

©FOTO SEAN VAN DER STEEN

De Muckrakers van de VVOJ mogen zich een jaar lang De Slimste Journalist noemen. Het team won de pubquiz waarmee het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek de presentatie van zijn jaarlijkse overzicht Stand van de Nieuwsmedia omlijst.

We gingen er vrij rustig in. Een plek in de toptien, zoals vorig jaar, dat zou al heel mooi zijn. Maar het werd beter en best: team VVOJ Muckrakers pakte de beker in de pubquiz De Slimste Journalist. Team VVOJ Tegellichters eindigde op een gedeelde zesde plaats.
Twee drones die team VVOJ Muckrakers won, komen in de prijzenpot van VVOJ’s All American Muckraking Pub Quiz, vrijdagavond 3 november in Maastricht, als onderdeel van de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2017. Nog weer een extra reden om snel een kaartje te kopen voor #VVOJ17. Dat kan op conferentie.vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

De komst van de bijzonder hoogleraar Onderzoeksjournalistiek is een stap dichterbij gekomen met de openstelling van de vacature door de Vrije Universiteit Amsterdam. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 24 maart 2024 reageren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk