Mediacafé

Klimaatverandering in de media

klimaatverandering in de media

Heeft de journalistiek een sociale verantwoordelijkheid?

OneWorld Mediacafé 10

In 2016 besteedden alle grote Amerikaanse nieuwszenders samen nog geen 50 minuten aan klimaatverandering, één van de grootste uitdagingen van onze tijd. Hoe is het in Nederland en Vlaanderen gesteld met de berichtgeving over het klimaat? Is dit bij ons ook een onderbelicht thema, of neemt met het opwarmen van de aarde ook de aandacht hiervoor toe? En hoe wordt de klimaatdiscussie weergegeven in de media? meer informatie [>]

Kom op maandag 11 september om 20.00 uur naar het OneWorld Mediacafé in Pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis, wel even aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk