Nieuws, VVOJ Vereniging

Korting op cursus onderzoeksjournalistiek CCJ

Copyright: Paul Schram

VVOJ-leden krijgen tien procent korting op de cursus onderzoeksjournalistiek van het Centrum voor Communicatie en Journalistiek (CCJ) van de Hogeschool Utrecht. Leer de fijne kneepjes van het vak van ervaren en inspirerende docenten.

Als journalist moet je een leven lang blijven leren. Een cursus onderzoeksjournalistiek is niet alleen handig voor wie concrete plannen in die richting heeft. Technieken en vaardigheden die onderzoeksjournalisten toepassen, zijn ook breder inzetbaar. Denk aan research. Denk aan informatie ordenen.

De docenten van de cursus onderzoeksjournalistiek aan het CCJ zijn voor VVOJ’ers stuk voor stuk vertrouwde namen: Henk van Ess, Luuk Sengers, Roger Vleugels en Evert de Vos.

De cursus begint op 16 maart en beslaat acht donderdagavonden, tot en met 8 juni. Hier lees je alle informatie over het programma, de practicaliteiten en de inschrijving.

VVOJ-leden betalen geen 1.395, maar 1.255 euro. Vermeld bij inschrijving jouw VVOJ-lidmaatschapsnummer. Nummer zoek? Vraag het op met een mailtje naar het VVOJ-bureau.

Foto: Luuk Sengers als trainer aan het werk tijdens de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek.

 

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk