Nieuws, VVOJ Vereniging

Dinsdag VVOJ-dag bij De Coöperatie

Schermafdruk 2017-01-23 22.18.21

VVOJ-leden kunnen sinds december op dinsdag gratis werken of vergaderen in het nieuwe onderkomen van freelancersorganisatie De Coöperatie, om de hoek van Artis in Amsterdam. Elke week is het daar op dinsdag VVOJ-dag.

De Coöperatie en de VVOJ hebben een associate membership-afspraak gemaakt. Dit betekent dat leden van de VVOJ gebruik kunnen maken van een aantal voorzieningen van De Coöperatie. Zo kun je je aansluiten bij het broodfonds van De Coöperatie in samenwerking met CommonEasy en kun je werkplekken reserveren.

De Coöperatie biedt nu werkplekken in drie steden in Nederland (in België wordt nog gezocht naar locaties), waar je een dagdeel of een langer gebruik van kunt maken. Het voordeel is dat daar ook andere freelance journalisten werken. De werkplekken zijn bij het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum (inclusief gebruik databank), bij Vers Beton in Rotterdam en bij de hoofdvestiging van de Coöperatie in Amsterdam.

Die hoofdvestiging huist op de Plantage Middenlaan, in het gebouw waar vroeger de IVKO Mavo zat. Een werkplek voor een dagdeel kost hier €10, een hele dag €20, bij meerdere dagen geldt een aangepast tarief.

En sinds december is zo’n werkplek dus op dinsdag gratis, want Dinsdag = VVOJ-dag.

Reserveren kan hier.

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding moet je wel associate member zijn van de Coöperatie. Ben je dat nog niet, meld je dan hier aan.

Vriendelijk verzoek van het VVOJ-bureau: mail eventuele vragen en opmerkingen over dit aanbod naar De Coöperatie. Dat kan via deze link.

 

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk