Conferentie, Nieuws, vvoj2016

Greenpeace onderzoekt het zelf

warrior

ENGLISH SPOKEN

Greenpeace begon zijn eigen onderzoeksredactie: de Energydesk. Greenpeace in België wil graag samenwerken met onderzoeksjournalisten en zoekt daarom contact tijdens de conferentie. Lawrence Carter van Greenpeace Engeland komt over uit Londen. En Evy Op ‘t Eynde schuift ook aan. Zij is onderzoekscoördinator bij Greenpeace België. Twee landen, twee verschillende invalshoeken. Wat heeft de onderzoeksjournalistiek hieraan? Voegt het onderzoek van de Energydesk voor ons nuttige zaken toe? Loont het de moeite samen te werken met Greenpeace België? Een interactieve sessie, om aan elkaar te snuffelen en mogelijkheden en onmogelijkheden te verkennen.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk