Conferentie, Nieuws, vvoj2016

#VVOJ16: neem een conferentiecoach!

Copyright: Nina Slagmolen

Ga je voor de eerste of tweede keer naar de VVOJ Conferentie en kun je moeilijk kiezen tussen al die lezingen, workshops en trainingen? Neem dan een conferentiecoach!

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2016 is op 18 en 19 november in het Vlaamse Leuven. Op deze alweer vijftiende jaarconferentie lopen natuurlijk veel ervaren collega’s rond, die de onderzoeksjournalistiek van binnen en buiten kennen en voor wie veel sprekers op de conferentie bekende namen zijn.

Een conferentiecoach is zo’n VVOJ-lid met veel conferentie-ervaring. Van tevoren kun je met hem of haar het programma doornemen en overleggen: welke lezingen en discussies mag je niet missen? Welke tricks & tools-trainingen passen het beste bij jouw toekomstplannen?

Jullie kunnen ook tijdens de conferentie een kop koffie drinken en de tussenstand opnemen. Wat was echt een hit? Wat kun je aanvullend nog doen? Je kunt jouw coach ook vragen je te introduceren bij een inspirerende collega, of de hoofdredacteur die je altijd al eens wilde spreken.

VVOJ-voorzitter Evert de Vos koppelt jou op verzoek aan zo’n conferentiecoach. Belangstelling? Stuur ons via deze link een mailtje met je cv en wensen. Je krijgt dan een paar weken voor de conferentie een introductiemail met de contactgegevens van jouw conferentiecoach.

Foto: VVOJ-voorzitter Evert de Vos, hier bij de opening van de VVOJ Conferentie in 2015, koppelt nieuwe conferentiebezoekers aan een coach. (Foto Nina Slagmolen)

 

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk