Programma en extra's

Jaarboek 2015

VVOJ jaarboek omslag 2015

Tijdens de conferentie ontvangen VVOJ-leden het jaarboek, met daarin een selectie bijzondere producties onderzoeksjournalistiek uit het Nederlandse taalgebied. Het gaat om werk dat het afgelopen jaar is gepubliceerd in Vlaanderen en Nederland. De makers in het Jaarboek hoe de verhalen tot stand kwamen: hoe ze het speur- en graafwerk hebben aangepakt, welke obstakels ze moesten overwinnen en hoe ze de informatie verwerkten tot een artikel of uitzending.

Ook de genomineerden voor deze editie van de onderzoeksprijs De Loep kregen een plekje  in dit  Jaarboek.

Gerelateerde artikelen

Bij de alweer vijftiende VVOJ Conferentie maken we een begin met wat een mooie traditie moet worden: de jaarlijkse publicatie van het VVOJ Essay. Het spits wordt afgebeten door Apache-hoofdredacteur Karl van den Broeck en zijn collega Tom Cochez.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk