VVOJ Vereniging

Marga Froon tien jaar in dienst VVOJ

20150311_170952

Half februari was het tien jaar geleden dat Marga Froon als stafmedewerker in dienst kwam van de VVOJ. Bestuur en directie hebben haar daarom tijdens de bestuursvergadering van 11 maart j.l. in de bloemen de de cadeautjes gezet.

Marga werd, in de aanloop naar de Global Investigative Journalism Conference in Amsterdam, eind februari 2005 door de vereniging als parttime office manager aangenomen. Voor een vereniging van enkel vrijwilligers was een dergelijke grote bijeenkomst immers niet zonder brokken te organiseren. Sindsdien heeft Marga, naast ledenadministratie en conferentie-organisatie, steeds meer taken op zich genomen, waaronder ook de volledige boekhouding en de logistiek van evenementen als de Trainingsdag voor lokale en regionale journalisten en de Loep.

20150311_170942Bestuur en directie zijn Marga zeer dankbaar voor haar bijzondere inzet voor de vereniging en haar betrokkenheid bij de leden en vrijwilligers. Wie ooit zijn wachtwoord is kwijt geweest, een betaling heeft zien stranden, een jaarboek wilde bestellen, een inzending voor de Loep heeft gedaan of een van de vele activiteiten van de VVOJ heeft bezocht, zal zich hier zeker bij kunnen aansluiten.

Gerelateerde artikelen

De komst van de bijzonder hoogleraar Onderzoeksjournalistiek is een stap dichterbij gekomen met de openstelling van de vacature door de Vrije Universiteit Amsterdam. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 24 maart 2024 reageren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk