Nieuws, VVOJ Vereniging

Nieuw VVOJ bestuur gekozen

Vergadering,jpg

Op dinsdag 20 januari 2015 heeft de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ een geheel nieuw bestuur gekozen. Er hadden zich 11 leden gemeld voor het bestuur, na terugtrekking van één van die leden bleven er 10 kandidaten over: Tanja van Bergen, Harm van den Berg, Wilco Dekker, Marloes Derks, Jago Kosolosky, Daan Marselis, Paul Schram, Evert de Vos, Vincent Weggemans en Jaap Zeekant. Lees hier wie zij zijn en wat hun visie is op de VVOJ.

Na een korte toelichting van elk van hen, werden zij met algemene stemmen bij acclamatie allen benoemd in het nieuwe bestuur van de VVOJ. Wij verwelkomen hen van harte en wensen hen veel succes voor de komende jaren.

Tricia Bots, Hannes Cattebeke, Ides Debruyne, Piet Depuydt, Henk van Ess, Hugo van der Parre, Luuk Sengers, Marcel van Silfhout en Dirk Vandenberghe (leden van het demissionaire bestuur)

Links:
* Kandidaten nieuw VVOJ Bestuur
* De vereniging: wie is wie?

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk