Nieuws, VVOJ Vereniging

Nieuw VVOJ bestuur gekozen

Vergadering,jpg

Op dinsdag 20 januari 2015 heeft de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ een geheel nieuw bestuur gekozen. Er hadden zich 11 leden gemeld voor het bestuur, na terugtrekking van één van die leden bleven er 10 kandidaten over: Tanja van Bergen, Harm van den Berg, Wilco Dekker, Marloes Derks, Jago Kosolosky, Daan Marselis, Paul Schram, Evert de Vos, Vincent Weggemans en Jaap Zeekant. Lees hier wie zij zijn en wat hun visie is op de VVOJ.

Na een korte toelichting van elk van hen, werden zij met algemene stemmen bij acclamatie allen benoemd in het nieuwe bestuur van de VVOJ. Wij verwelkomen hen van harte en wensen hen veel succes voor de komende jaren.

Tricia Bots, Hannes Cattebeke, Ides Debruyne, Piet Depuydt, Henk van Ess, Hugo van der Parre, Luuk Sengers, Marcel van Silfhout en Dirk Vandenberghe (leden van het demissionaire bestuur)

Links:
* Kandidaten nieuw VVOJ Bestuur
* De vereniging: wie is wie?

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk