Cafe, Nieuws

Hoe krijg je je onderzoek onder de aandacht bij de radio- en tv-redacteuren?

Café

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Misschien ken je het wel. Na maanden van ploeteren publiceer je een doorwrocht onderzoeksartikel, maar het grote publiek heeft weinig oog voor je bevindingen. Wat nu? Duimendraaiend afwachten levert weinig op. Hoe krijg je je onderzoek onder de aandacht bij de radio- en tv-redacteuren?

De 20ste delen Martijn van Dijk, Eindredacteur Nieuwsweekend bij NPO Radio 1 en Bas Redeker, samensteller bij BNNVARA en voorheen bij Khalid & Sophie, de beste tips om jou en je bevindingen in de nieuwsuitzendingen en aan de talkshowtafels te krijgen.

Luister, leer en praat met ons mee de 20ste! Na afloop drinken we samen een borrel. Toegang is gratis, maar wel even aanmelden via deze link.

  • Datum: donderdag 20 juni. Deuren open vanaf 19:30, start programma 20:00
  • Sprekers: Martijn van Dijk, eindredacteur Nieuwsweekend bij NPO Radio 1 en Bas Redeker, samensteller bij BNNVARA en voorheen bij Khalid & Sophie
  • Moderator: Karlijn Saris
  • Locatie: Redactie Groene Amsterdammer, Singel 464, Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk