Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging Extra Algemene Ledenvergadering: jaarstukken online

Op woensdag 4 juni roept de Vereniging van Onderzoeksjournalisten VVOJ haar leden bij elkaar voor een extra algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering kunnen leden hun mening geven over aanbevelingen van het VVOJ-bestuur en staf over toekomstige koers van de vereniging.

De afgelopen wintermaanden heeft een extern onderzoeksbureau, mede op instigatie van een van onze grote donoren, de koers en (financiële) toekomst van de vereniging tegen het licht gehouden. Het bureau heeft boeken- en stukkenonderzoek verricht, en gesproken met leden, bestuur, staf, sponsoren en andere bij onderzoeksjournalistiek betrokken organisaties en personen.

Naar aanleiding van het rapport dat uit dit onderzoek voortkwam wil het bestuur van de VVOJ met de leden in gesprek over de koers van de vereniging, en enkele aanbevelingen voorleggen om de VVOJ sterker en scherper de belangen van de onderzoeksjournalistiek in het algemeen en van haar leden in het bijzonder te kunnen laten behartigen.

De extra algemene ledenvergadering vindt plaats op:

woensdag 4 juni, tussen 16.00 en 17.00 uur

in Grand Café Engels,  Stationsplein 45   te Rotterdam

Je kunt hier een routebeschrijving naar Grand Café Engels (50 meter van Rotterdam Centraal Station) vinden. 

Bekijk hier de stukken van de Extra Algemene Ledenvergadering. Let op: alleen toegankelijk voor leden van de VVOJ, inloggen op de website is vereist.

Lees meer over de extra ledenvergadering: 
Oproep: kom naar de extra ledenvergadering, 24 april 2014

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk