VVOJ Vereniging

Extra ALV 2014: Jaarstukken 2013

Download hier de stukken voor de extra Algemene Ledenvergadering van de VVOJ op 4 juni 2014. Let op: alléén toegankelijk voor leden, inloggen op de website is vereist.

1. [wpdm_file id=25 title=”true”] 2. [wpdm_file id=23 title=”true” ] 3. [wpdm_file id=9 title=”true” ] 4. [wpdm_file id=2 title=”true” ] 5. [wpdm_file id=3 title=”true” ] 6. [wpdm_file id=4 title=”true” ] 7. [wpdm_file id=6 title=”true” ] 8. [wpdm_file id=7 title=”true” ] 9. [wpdm_file id=8 title=”true” ] 10. [wpdm_file id=1 title=”true” ] 11. [wpdm_file id=5 title=”true” ] 12. [wpdm_file id=17 title=”true” ] 13. [wpdm_file id=19 title=”true” ] 14. [wpdm_file id=20 title=”true” ] 15. [wpdm_file id=21 title=”true” ] 16. [wpdm_file id=24 title=”true” ]

Gerelateerde artikelen

Afgelopen maand hebben 77 leden de moeite genomen om te stemmen in onze online bestuursverkiezing. Toegegeven: veel te kiezen viel er niet, omdat het aantal kandidaten precies overeenkwam met de beschikbare plekken. Bij elke kandidaat was het aantal tegenstemmers, want die mogelijkheid was er wel degelijk, op de vingers van één hand te tellen, waardoor we kunnen stellen dat alle kandidaten met een overweldigende meerderheid zijn gekozen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk