Nieuws

Nieuwe juryleden De Loep

Vier nieuwe leden versterken de Jury van De Loep, de prijs voor onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen. Het zijn Marc Chavannes, Alexander Pleijter, Marleen Teugels en Sanne Terlingen. Op de jurypagina van De Loep is meer te lezen over hun achtergronden. De jury bestaat verder uit Joep Dohmen, Josse Abrahams, Trees Verleyen en Marnix Koolhaas.

Na de sluiting van de inzendtermijn van De Loep op 15 april 2014, 23.59 uur, zal de  jury de zomer en het najaar gebruiken om winnaars te kiezen in de vier categorieën die De Loep 2014 telt: tekstuele producties, audiovisuele producties, digitale producties en de aanmoedigingsprijs. De Loep 2014 zal uitgereikt worden tijdens het VVOJ congres in Kortrijk, op 7 november 2014 tijdens een feestelijk diner.

 

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk