Nieuws

Nieuwe juryleden De Loep

Vier nieuwe leden versterken de Jury van De Loep, de prijs voor onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen. Het zijn Marc Chavannes, Alexander Pleijter, Marleen Teugels en Sanne Terlingen. Op de jurypagina van De Loep is meer te lezen over hun achtergronden. De jury bestaat verder uit Joep Dohmen, Josse Abrahams, Trees Verleyen en Marnix Koolhaas.

Na de sluiting van de inzendtermijn van De Loep op 15 april 2014, 23.59 uur, zal de  jury de zomer en het najaar gebruiken om winnaars te kiezen in de vier categorieën die De Loep 2014 telt: tekstuele producties, audiovisuele producties, digitale producties en de aanmoedigingsprijs. De Loep 2014 zal uitgereikt worden tijdens het VVOJ congres in Kortrijk, op 7 november 2014 tijdens een feestelijk diner.

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk