Nieuws

Gratis cursus datajournalistiek

cursus datajournalistiekBinnenkort start een gratis online cursus datajournalistiek: First steps, skills and tools. De Engelstalige cursus is uitgewerkt in vijf onderdelen en wordt verzorgd door grote namen in de datajournalistiek, onder wie Simon Rogers en Paul Bradshaw. Een exacte startdatum wordt nog bekend gemaakt, maar aanmelden kan al wel. Op VVOJ’s Medialab kun je kennis maken met Rogers en Bradshaw aan de hand van video-interviews over datajournalistiek.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk