Nieuws, VVOJ Activiteiten

Crowdfunding blijft ‘hot’

Boekenbeurs2013_affiche_A2.inddNa eerder al De Correspondent, Apache en De Wereld Morgen (om er maar enkele te noemen) gaat nu ook het platform voor publieke journalistiek Sargasso de beurs van het publiek opzoeken. Om ook in de toekomst aan ondermeer data- en onderzoeksjournalistieke projecten te kunnen blijven doen, zegt de website. Crowdfunding blijft dus hot. De VVOJ wijdt er dan ook, woensdag 6 november, een debat aan op de Antwerpse Boekenbeurs. Onder de titel ‘De naakte journalist’ zijn er vier debatten, over de toekomst, de ethiek en de zelfreflectie van de onderzoekende journalist. Lees het hele programma hier.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk