Nieuws

Onderzoeksjournalistieke portaal publieke omroep Incontxt online

incontxtIncontxt, het nieuwe webportaal voor onderzoeksjournalistiek van de publieke omroep, is de afgelopen week online gegaan. De site bundelt de achtergrond- en onderzoeksjournalistieke producties thematisch in dossiers die de grenzen van de afzonderlijke publieke omroepen en hun eigen programma’s overstijgen. “Een ‘online loket’ waar alle journalistieke en onderzoeksjournalistieke content overzichtelijk bij elkaar staat”, aldus Rutger Verhoeven, hoofd nieuwe media van de VARA op de site.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk