Conferentie, Nieuws

Conferentie 2013 in Zwolle

1105_0872De komende editie van de VVOJ conferentie op 15 en 16 november 2013 vindt plaats op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De VVOJ dankt de Hogeschool Windesheim – een van meest trouwe sponsors van VVOJ-activiteiten – voor de gastvrijheid. De conferentie van de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten is het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

De komende maanden verschijnt er regelmatig meer informatie over de conferentie op de website. Kom daarom regelmatig terug naar de conferentiepagina van Zwolle 2013op de website.


Bekijk ook het Conferentiearchief, waar je alles kunt lezen over voorgaande edities van de VVOJ Conferentie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk