Conferentie, Nieuws

Conferentie 2013 in Zwolle

1105_0872De komende editie van de VVOJ conferentie op 15 en 16 november 2013 vindt plaats op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De VVOJ dankt de Hogeschool Windesheim – een van meest trouwe sponsors van VVOJ-activiteiten – voor de gastvrijheid. De conferentie van de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten is het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

De komende maanden verschijnt er regelmatig meer informatie over de conferentie op de website. Kom daarom regelmatig terug naar de conferentiepagina van Zwolle 2013op de website.


Bekijk ook het Conferentiearchief, waar je alles kunt lezen over voorgaande edities van de VVOJ Conferentie.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk