Conferentie, Nieuws

Conferentie 2013 in Zwolle

1105_0872De komende editie van de VVOJ conferentie op 15 en 16 november 2013 vindt plaats op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De VVOJ dankt de Hogeschool Windesheim – een van meest trouwe sponsors van VVOJ-activiteiten – voor de gastvrijheid. De conferentie van de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten is het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

De komende maanden verschijnt er regelmatig meer informatie over de conferentie op de website. Kom daarom regelmatig terug naar de conferentiepagina van Zwolle 2013op de website.


Bekijk ook het Conferentiearchief, waar je alles kunt lezen over voorgaande edities van de VVOJ Conferentie.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

VVOJ-voorzitter Evert De Vos blikte terug op het oorspronkelijke onderzoek naar de stand van de onderzoeksjournalistiek van 20 jaar geleden. Onderzoekers Alexander Pleijter en Michael Opgenhaffen namen het publiek mee doorheen de rode lijnen van het huidige onderzoek. Een panel liet daar zijn licht over schijnen en Vlaamse minister van media Benjamin Dalle gaf het slotwoord bij een presentatie van het rapport naar de Staat van de Onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen anno 2022 op 11 mei bij deBuren in Brussel.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk