Nieuws

Frédérik Ruys: “Een goede visualisatie ziet er simpel uit”

Tijdens de VVOJ Conferentie 2012 half november zag het VVOJ Medialab het licht. Met onder andere (video)interviews met Frédérik Ruys en andere datahelden, die openhartig vertellen over de fijne kneepjes van het vak. In 2013 zal het Medialab regelmatig worden aangevuld. (Foto: Truus van Gog)

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk