Nieuws

Frédérik Ruys: “Een goede visualisatie ziet er simpel uit”

Tijdens de VVOJ Conferentie 2012 half november zag het VVOJ Medialab het licht. Met onder andere (video)interviews met Frédérik Ruys en andere datahelden, die openhartig vertellen over de fijne kneepjes van het vak. In 2013 zal het Medialab regelmatig worden aangevuld. (Foto: Truus van Gog)

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk