VVOJ Vereniging

Jaarverslag 2011 en werkplan 2013-2015

VVOJ-leden kunnen op deze pagina stukken van de vereniging inzien en downloaden (inloggen vereist), die tijdens de ALV van 17 november 2012 zijn goedgekeurd door de leden. De concept-versie van deze stukken elders op de site komen hiermee te vervallen.

* Jaarverslag 2011 (pdf)
* Jaarrekening 2011 (pdf)
* VVOJ Werkplan VVOJ 2013-2015(Inloggen vereist, alleen toegankelijk voor leden).

Gerelateerde artikelen

Afgelopen maand hebben 77 leden de moeite genomen om te stemmen in onze online bestuursverkiezing. Toegegeven: veel te kiezen viel er niet, omdat het aantal kandidaten precies overeenkwam met de beschikbare plekken. Bij elke kandidaat was het aantal tegenstemmers, want die mogelijkheid was er wel degelijk, op de vingers van één hand te tellen, waardoor we kunnen stellen dat alle kandidaten met een overweldigende meerderheid zijn gekozen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk