Nieuws

Conference program online now

The program of the VVOJ’s annual conference has been released. Datajournalism and datavisualisation are due to take a central place at the European Investigative Journalism Conference in Antwerp, Belgium.

The Dutch-Flemish Assoication of Investigative Journalists VVOJ is celebrating its tenth anniversary in 2012. To mark its special anniversary, the two-day conference is boasting several high-key professionals, including Gheoff McGhee (Stanford University).

In addition, most of the trainings and workshops will be in English, to attract a more international audience.

Registration of the biggest annual event for investigative journalists in Belgium and the Netherlands is still possible here.

* More about the conference
* The (tentative) conference program
* List of lecturers


Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk