Nieuws

Conference program online now

The program of the VVOJ’s annual conference has been released. Datajournalism and datavisualisation are due to take a central place at the European Investigative Journalism Conference in Antwerp, Belgium.

The Dutch-Flemish Assoication of Investigative Journalists VVOJ is celebrating its tenth anniversary in 2012. To mark its special anniversary, the two-day conference is boasting several high-key professionals, including Gheoff McGhee (Stanford University).

In addition, most of the trainings and workshops will be in English, to attract a more international audience.

Registration of the biggest annual event for investigative journalists in Belgium and the Netherlands is still possible here.

* More about the conference
* The (tentative) conference program
* List of lecturers


Bookmark and Share


Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk