Cafe, Nieuws

VVOJ Café: Onthullende vakbladen

Het laatste VVOJ Café van dit seizoen zet vakbladen in de schijnwerpers. Gewapend met specialistische kennis en netwerken zijn gedrukte en digitale vakbladen op papier een podium bij uitstek voor journalistiek graafwerk in ingewikkelde dossiers. Hoe gaan ze te werk, waar lopen ze tegenaan, en proberen ze hun scoops ook onder de aandacht te brengen van een breed publiek? Sprekers zijn Andreas Udo de Haes (ict-nieuwssite Webwereld), Robert Sikkes (vakbondsmagazine het Onderwijsblad) en Matthijs Buikema (freelance/Skipr). Het VVOJ Café wordt gehouden op maandagavond 18 juni in Grand Café-Restaurant 1e Klas, perron 1 Amsterdam Centraal, vanaf 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Aanmelden verplicht. Alle info op de Café-pagina.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk