Nieuws

Publicaties voordragen voor De Loep

Wie gaat er komend najaar aan de haal met de onderscheidingen voor de beste Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalistiek, De Loep en de VVOJ Aanmoedigingsprijs 2013? Tot half april kan iedereen zijn eigen of andermans werk voordragen aan de jury. Voorwaarde is wel dat het werk gepubliceerd of uitgezonden moet zijn tussen 1 april 2012 en 31 maart 2013. Publicaties voordragen kan via dit formulier, het reglement nalezen kan hier. Vorig jaar wonnen Ellen van Gaalen en Carel van der Velde (De Loep voor tekstuele producties), Wim Van den Eynde (De Loep voor audiovisuele producties). Er werd geen Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De Loep wordt in 2013 uitgereikt tijdens de VVOJ conferentie in november (locatie en datum worden nog bekend gemaakt).

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk