Nieuws

Publicaties voordragen voor De Loep

Wie gaat er komend najaar aan de haal met de onderscheidingen voor de beste Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalistiek, De Loep en de VVOJ Aanmoedigingsprijs 2013? Tot half april kan iedereen zijn eigen of andermans werk voordragen aan de jury. Voorwaarde is wel dat het werk gepubliceerd of uitgezonden moet zijn tussen 1 april 2012 en 31 maart 2013. Publicaties voordragen kan via dit formulier, het reglement nalezen kan hier. Vorig jaar wonnen Ellen van Gaalen en Carel van der Velde (De Loep voor tekstuele producties), Wim Van den Eynde (De Loep voor audiovisuele producties). Er werd geen Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De Loep wordt in 2013 uitgereikt tijdens de VVOJ conferentie in november (locatie en datum worden nog bekend gemaakt).

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk