Conferentie, Nieuws

Conferentieprogramma en sprekers online

Het grote aftellen naar de conferentie in Eindhoven op 18-19 november aanstaande, is begonnen. De voorlopige sprekerslijst, maar ook het programma (wijzigingen blijven mogelijk!) staan inmiddels online. Wacht niet langer en meld je zo snel mogelijk aan voor het grootste jaarlijkse evenement voor Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalisten.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk