Conferentie, Nieuws

Conferentieprogramma en sprekers online

Het grote aftellen naar de conferentie in Eindhoven op 18-19 november aanstaande, is begonnen. De voorlopige sprekerslijst, maar ook het programma (wijzigingen blijven mogelijk!) staan inmiddels online. Wacht niet langer en meld je zo snel mogelijk aan voor het grootste jaarlijkse evenement voor Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalisten.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk