Conferentie, Nieuws

Conferentieprogramma en sprekers online

Het grote aftellen naar de conferentie in Eindhoven op 18-19 november aanstaande, is begonnen. De voorlopige sprekerslijst, maar ook het programma (wijzigingen blijven mogelijk!) staan inmiddels online. Wacht niet langer en meld je zo snel mogelijk aan voor het grootste jaarlijkse evenement voor Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalisten.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk