Nieuws

Publiek mag meespitten in lawine aan documenten

Het is nog maar een fractie van de 251 duizend documenten die WikiLeaks zegt de komende tijd vrij te zullen geven, maar de publicatie van de eerste paar duizend diplomatieke berichten is ingeslagen als een bom. En een fenomeen dat tijdens de VVOJ Conferentie in Gent ook aan bod kwam: media vragen het publiek om de lawine aan informatie door te spitten op nieuws. Zoals bijvoorbeeld De Volkskrant dat doet in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk