Nieuws

Toolkit update

Laat je laptop het werk doen! Internet is vergeven van de handige softwareprogramma’s – velen gratis! – die je onderzoek vergemakkelijken. Luuk Sengers toont een paar golden oldies (programma’s die iedere journalist op zijn laptop zou moeten hebben), maar ook de laatste nieuwe tools om informatie te zoeken, te verwerken, te beveiligen en te bewaren.
Met Tricia Bots, Luuk Sengers

Datum:
20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk