Nieuws

Toolkit update

Laat je laptop het werk doen! Internet is vergeven van de handige softwareprogramma’s – velen gratis! – die je onderzoek vergemakkelijken. Luuk Sengers toont een paar golden oldies (programma’s die iedere journalist op zijn laptop zou moeten hebben), maar ook de laatste nieuwe tools om informatie te zoeken, te verwerken, te beveiligen en te bewaren.
Met Tricia Bots, Luuk Sengers

Datum:
20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk