Nieuws

Toolkit update

Laat je laptop het werk doen! Internet is vergeven van de handige softwareprogramma’s – velen gratis! – die je onderzoek vergemakkelijken. Luuk Sengers toont een paar golden oldies (programma’s die iedere journalist op zijn laptop zou moeten hebben), maar ook de laatste nieuwe tools om informatie te zoeken, te verwerken, te beveiligen en te bewaren.
Met Tricia Bots, Luuk Sengers

Datum:
20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk